Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Sinulle, joka kaipaat apua ajatustesi selvittelyyn

Mitä on ratkaisukeskeinen lyhytterapia?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii sinulle, joka kaipaat apua ajatustesi selvittelyyn, olet ehkä elämäsi solmukohdassa tai uudessa tilanteessa taikka kaipaat luottamuksellista terapeuttista keskustelua.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskustelutukea, et tarvitse lääkäriltä lähetettä, eikä lyhytterapiasta saa kelakorvausta. Kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä niistä tehdä käyntikirjauksia potilas- eikä asiakastietojärjestelmään.

Tapaamisten määrä on täysin sinun päätettävissä, voit käydä esimerkiksi vain kerran, jos koet sen riittävän tai sitten on mahdollista jatkaa tapaamisia useamman kerran. Useimmiten tapaamisten määrä vaihtelee 5–20 kerran välillä. Tapaamisten määrää ei tarvitse sopia etukäteen vaan sen voi vaikka sopia käynnin jälkeen.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa keskitytään nykyisyyteen ja tulevaisuuteen menneisyyttä väheksymättä, keskitytään vahvuuksien ja voimavarojen löytämiseen sekä tunnistetaan asioita, jotka ovat jo hyvin. Lyhytterapia tapaamisilla edetään asiakkaan muutostoivetta kohti toiveikkuutta vahvistaen, askel kerrallaan.

Ota yhteyttä

Voit ottaa minuun yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Postikatu 4, 04400 Järvenpää
    Tila sijaitsee toisessa kerroksessa, eikä valitettavasti ole esteetön.
  • mimmi@kepeaolo.fi
  • 045 150 9600