Brain Relief

Brain Relief tasapainottaa sekä kehoa että mieltä

Mitä on Brain Releaf?

Brain Releaf on syvärentouttava kosketushoito joka on täysin kehitetty Suomessa. Tarkoin valittuun musiikkiin integroitu kosketushoito on lempeä mutta tehokas. Brain Relief tasapainottaa sekä kehoa että mieltä ja on oiva apu pitkittyneen stressin katkaisussa jonka vuoksi se sopii erinomaisesti sinulle joka olet kuormittunut esimerkiksi työstä, opinnoista tai vaikeasta elämäntilanteesta. Sinulla ei tarvitse olla mitään vaivoja tullaksesi hoitoon vaan voit tulla myös ihan vaan rentoutumaan.

Brain Relief – hoito on lempeä ja kivuton ja soveltuu kaikille perusterveille. Ennen hoitoa tehdään alkuhaastattelu jotta voidaan varmistaa ettei hoidolle ole mitään estettä ja että osataan huomioida mahdolliset vammat, sairaudet, vaivat ja erityistarpeet hoidon aikana.

Brain Relief hoitoon ei ole mitään ikäsuositusta vaan sopii kaiken ikäisille lapsesta vanhukseen. Hoidon rentoutusvaikutuksesta johtuvan stressin väheneminen saattaa vaikuttaa yksilöllisiin työtyihin. Hoidettavilta saadun palautteen mukaan jotkut ovat saanet helpotusta mm ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, migreeniin, kiputiloihin ja nukahtamis- sekä univaikeuksiin.

Brain Relief-hoidon aikana asiakkaalla on normaalit sisävaatteet päällä ja hoito tapahtuu asiakkaan ollessa selällään hoitopöydällä. Hoidon ajaksi korut on hyvä ottaa pois. Hoidon aikana asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin olla, ei tarvitse ajatella mitään tiettyä tai keskittyä mihinkään saati liikkua. Hoidon aikana ollaan puhumatta jotta asiakas saa todellakin vaan olla. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun sekä käsiin ja jalkoihin. Hoitoon kuuluu musiikin lisäksi erilaisia hoito-otteita esimerkiksi silittäviä, pöyhiviä, rapsuttavia sekä pyörittäviä. Kaikki otteet ovat helliä eikä aiheuta kipua.

Hoito kerta kestää noin 50 minuuttia, mutta käyntiin kannattaa varata vähintään tunti (ensimmäiselle kerralle varataan reilu tunti jotta ehditään käydä esitiedot läpi ennen hoitoa) Hoidolla ei ole todettu mitään haittavaikutuksia. Hoito tehostaa nestekiertoa, joten hoitopäivänä on hyvä juoda hiukan runsaammin vettä jotta ei seuraisi päänsärkyä tai huonovointisuutta.

Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan hoitovaikutuksia asiakkaille jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla jo ensimmäinen hoito helpotti niitä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa minuun yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Postikatu 4, 04400 Järvenpää
    Tila sijaitsee toisessa kerroksessa, eikä valitettavasti ole esteetön.
  • mimmi@kepeaolo.fi
  • 045 150 9600